Böcker

Humanistiska Förlaget


Vi levererar vanligtvis beställningar redan nästkommande vardag efter det att beställning inkommit. Fri frakt på ordrar över 1000 kr. Du kan välja att betala direkt med kort eller på faktura. Var god kontakta oss innan beställning om du har några frågor.

Ny bok av Dan Forsström, författare till

Barnfokuserat Familjearbete.

Bekräftande Samspel vill synliggöra ett känsloorienterat perspektiv på barn och unga och lyfta fram ett känslofokuserat arbete med föräldrar och barn i socialt familjearbete. Tankarna och idéerna syftar till att öka det lyhörda föräldraskapet vid konflikter och känslomässiga avstånd mellan föräldrar och barn - till förmån för att nå varandra bättre inom familjen och att reparera anknytningsbrott mellan föräldrar och barn.

Nu finns även Behandlarguiden i Bekräftande Samspel tillgänglig i digital utgåva.

Bekräftande samspel är ett anknytnings- och mentaliseringsbaserat föräldramaterial riktat till föräldrar med barn och unga 0-18 år. Denna skrift är användarmanualen för behandlare.


Behandlarguiden bygger på böckerna Bekräftande Samspel och Barnfokuserat Familjearbete och syftar till att ge en bild och vägledning av hur man kan arbeta med metodiken. Andan och intentionen är här att väcka en unik process mellan dig som behandlare och den familj du har framför dig i form av ett stärkt familjeband - att skapa förutsättningar för mötesögonblick mellan behandlare och familj och mellan föräldrar och barn.

Aggarpsvägen 71, 266 94 Munka Ljungby